Tip # 7
Gastronomiska nördar,
Jag skulle påstå att våren är lika helig för oss som Madonnan med barnet är för katolikerna. Den svenska våren i Stockholm är svår att överträffa. Det är något extra charmigt med vår älskade hufvudstad så här i försommartider. Inskränkt, moi? Jag är bara ärlig. Förresten tror jag att alla ni, mina käraundersåtar läsare, är bosatta här. Och ni vet mycket väl vad jag talar om. Och jag vet att ni håller med. Försök inte förneka det.
Vad passar då inte bättre med ett riktigt bra tips till grillsäsongen? Tip # 7 är ett heligt recept på
Grym enkel potatissallad till grillat
Jag skulle påstå att våren är lika helig för oss som Madonnan med barnet är för katolikerna. Den svenska våren i Stockholm är svår att överträffa. Det är något extra charmigt med vår älskade hufvudstad så här i försommartider. Inskränkt, moi? Jag är bara ärlig. Förresten tror jag att alla ni, mina kära
Vad passar då inte bättre med ett riktigt bra tips till grillsäsongen? Tip # 7 är ett heligt recept på
Grym enkel potatissallad till grillat
- Potatis, fast. Helt färsk men det är lite väl tidigt nu i april
- C(K)ocktailkaprisar, hoho.
- Sugarsnap peas eller sockerärtor
- Färsk bladspenat. Babyleaf.
Vårsalladslök
- Fetaost
- Dressing inte helt olik den från Tip # 5. Olivolja. Äppelcidervinäger senap, lika delar typ. En dutt honung, salt och peppar.
Kommentarer
Postat av: tjej_15
du glömmer de svarta oliverna!
Postat av: Anonym
Tack för maten!
Bad kock
Postat av: Anonym
Istället för vårlök ska du ha Ramslök, som är en vildväxande späd lök från Gotland som är en fantastisk primör i Maj
Trackback