Tip # 11

God måndag,

Dagen till ära vill jag presentera ett underskattat tips, som jag vet går hem hos precis alla. Let us embrace this simple, but oh so joyful gift mother earth has given us. Jag pratar självklart om

Mjölk med flingor

Det händer nämligen att en enkel skål med 3 % mjölk och översockrade flingor kan vara det bästa från två världar. Denna fulländade kombination är inte något som ska tillgodose oss i näringssynpunkt. Detta är enbart för den enkla, men ack så goda, smakens skull. Vi pratar givetvis kontraster här; Den iskalla mjölken som med tiden mjukar upp de krispiga flingorna. Dessa flingor i sin tur sockrar av sig på mjölken så den får den här underbart, obetalbart, söta smaken som inte kan uppnås på annat sätt. Valet av flingor är upp till var och en. Jag vill dock understryka att om chokladflingor/puffar/flakes tillsätts så skiftar mjölken färg från vitt till brunt, vilket är underhållning på hög nivå.

Vilken fling och mjölkkombination är du? Mjölk med flingor eller flingor med mjölk? Kalaspuffar eller kelloggs frosties? Delge för The Kock.

Kommentarer
Postat av: linnea

haha jag har introducerat din blogg för min lilla pappa :) han tkr den är klockren !

2009-04-21 @ 04:13:26
Postat av: Mami

I med flingorna först, sedan spelar det inte så stor roll vilka flingor du tar, och mjölken sist.

2009-04-21 @ 09:16:10
Postat av: Stella & Nicole

Äter du flingor?

2009-04-21 @ 10:30:36
Postat av: Mami

Ja, det har hänt!

Passar på att skicka med ett eget Tips: http://www.restaurangentm.com/?from=gruppf12. Ska själv prova den på måndag.

2009-04-21 @ 15:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0